Ansatte/Lokaler

LJAN KIRKES BARNEHAGE

IDRETTSBARNEHAGE

Alle våre ansatte har lang erfaring, også fra Ljan menighetsbarnehage, og vi kan derfor tilby et stabilt og velkvalifisert personale som trives godt sammen.

Personalet i barnehagen består for tiden av:

*Bjørn Kåre Valvik - Styrer

*Gunn Solveig Bjørnerud - Pedagogisk Leder

*Thea Marie Lunde - Pedagogisk Leder

*Johan Skåra - Avdelingsleder\Assistent

*Felix Magnusson - Assistent

*Ellen-Kristine Bjerland - Assistent

Stillerommet
Gang/Garderope
Dukkekroken

Ljan kirkes barnehage har hjemmekoselige lokaler i Ljan menighetshus. Her disponerer vi flere rom, så vi har god plass til å utfolde oss med diverse lek. Barnehagen disponerer også det røde parkbygget som er nyoppusset. Vi har godt utvalg av variert formingsmateriell, leker som utfordrer både fin- og grovmotorikk, samt mange spill/puslespill, bøker etc.

Uteområdet er inngjerdet. Vi har et naturområde som utfordrer og stimulerer grov-motoriske aktiviteter. Uteområdet gir også barna en flott mulighet til utvikling av fantasilek. Barnehagen har også en store sandkasser, et huskestativ og noen koselige biler hvor barna kan sitte å leke.

Furumoen 18 1168 Oslo Tlf: 22618736 Email: styrer@ljankirkesbarnehage.no www.ljanmenighetsbarnehage.no