Om Barnehagen

LJAN KIRKES BARNEHAGE

IDRETTSBARNEHAGE

Barnehagen vår ligger midt i smørøyet på Ljan omgitt av kirke, skole og et fantastisk uteområde som tilhører barnehagen. Her er det hage, skog og berg som gir barna glede og utfordringer i lek og aktivitet. Barnehagen har en avdeling med plass til 27 barn i alderen 1-6 år. Vi er 6 ansatte som alle har lang erfaring, og som jobber heltid. Vi er en idrettsbarnehage der vi har ulike faste idrettsaktiviteter som tennis, fotball og skøyter. Barnehagen har lange tradisjoner som en viktig del av lokalmiljøet og menighetens arbeid. Vi jobber hele tiden for at barna skal ha en trygg og sikker hverdag preget av lek og læring i et hjemmekoselig miljø. For førskolebarna har vi egne pedagogiske opplegg i tiden før skolestart. Barnehagen disponerer den røde hytta som tilleggsareal til lokalene i Ljan menighetshus. Ljan Kirkes barnehage har utvidet kristendomsparagraf (se vedtekter). I praksis betyr dette at vi markerer kristne høytider og merkedager litt mer enn andre barnehager, synger sanger og forbereder oss til aktiviteter knyttet til kirken. Vi er en liten og oversiktlig barnehage der barnas beste hele tiden er i sentrum for oss som jobber her.

Furumoen 18 1168 Oslo Tlf: 22618736 Email: styrer@ljankirkesbarnehage.no www.ljanmenighetsbarnehage.no